Win VIP tickets voor De Vrienden van Amstel Live 2025

Geplaatst op:

Zing en spring jij in 2025 mee met de Vrienden van Amstel Live? Doe mee met de actie en maak kans op 2 VIP tickets!

Zing mee met De Vrienden van Amstel live

Gyproc en Strikolith hebben in samenwerking met Afbouw UniQ weer een fantastische actie voor jou. Van 6 mei tot en met 30 juni maak je kans op 2 VIP tickets voor de Vrienden van Amstel live op 12 januari 2025 (t.w.v. €660,-). Dit VIP arrangement is inclusief toegang tot het Amstel VIP dorp, een voortreffelijk culinair buffet, onbeperkt drankjes, een spetterende afterparty en meer!

Dit zijn de spelregels

Besteed je tijdens de actieperiode minimaal €750,- aan geselecteerde Strikolith en/of Gyproc producten én schrijf je je in via het formulier op de website van Afbouw UniQ, dan maak je automatisch kans op 2 VIP tickets. Let op! Zonder inschrijving doe je niet mee met de trekking. Er worden per klant maximaal 2 tickets weggegeven. 

De geselecteerde producten zijn:

  • Strikolith Strikocem
  • Strikolith Strikotherm
  • Gyproc Supreme
  • Gyproc Royal

Inschrijven kan door te klikken op deze link: https://afbouwuniq.nl/vrienden-van-amstel-live/

Méér kans

Maak jij geen gebruik van de geselecteerde producten of heb je deze eerste ronde niet gewonnen? Don't worry! In het najaar maak je nogmaals kans op de speciale VIP kaarten. Dan kun je kaarten winnen bij aankoop van Gyproc Proskim, Jointfillers en Finishers, en de Strikolith producten (m.u.v. Strikocem producten). Hou onze website en social media kanalen daarom goed in de gaten. Volg ons op Facebook en Instagram zodat je als eerste op de hoogte bent van deze en andere fantastische acties. 

Meer weten over de actie en de voorwaarden die eraan verbonden zitten? Vraag ernaar bij onze vestigingen. 

Terug naar het overzicht