Alles over de WKB

Details

Datum:

Samen met NOA Afbouw delen we in deze bijeenkomst alles over de Wet Kwaliteitsborging en hoe dit jou als afbouwprofessional beïnvloedt. We beantwoorden al je vragen en geven praktische tips.

Gastheer
NOA
Plaatsen
75
Locatie
Heidebloemstraat 7, 5482 ZA Schijndel
Prijs
gratis

Alles wat je moet weten of de WKB

Sinds 1 januari 2024 is de Wet Kwaliteitsborging (WKB) van kracht. Deze wet zorgt voor diverse veranderingen binnen de (af)bouwsector.

We hebben gemerkt dat er veel vragen zijn rondom dit onderwerp. Daarom organiseren we een informele en leerzame bijeenkomst waarin we samen met NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) de wereld van de afbouwkwaliteit en -borging verkennen. We willen ervoor zorgen dat we samen goed voorbereid zijn op de laatste ontwikkelingen die invloed hebben op onze projecten.

Tijdens deze bijeenkomst zullen experts van NOA je alles vertellen over de wet kwaliteitsborging en wat dit betekent voor jou als afbouwprofessional. Van nieuwe regelgeving tot praktische tips, samen zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd bent en dat al je vragen beantwoord zijn.

Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje om de avond compleet te maken!

Deze bijeenkomst is interessant voor iedereen die in de afbouw werkzaam is. Schilder, stukadoor, tegelzetter, (droge) afbouwer, aannemer en iedere andere professional in de afbouw; jullie zijn van harte welkom. 

 

Wanneer: Dinsdag 16 april
Tijd: 16:00 - 19:00u
Locatie: Heidebloemstraat 7, 5482 ZA Schijndel

Terug naar het overzicht

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 073 547 49 16 of stuur een mailtje naar info@stukbouw.nl

Inschrijfformulier