Sierlijsten en ornamenten

Sierlijsten, ornamenten en rozetten worden al eeuwen toegepast in het stucwerk. Veel van deze klassieke vormen zijn nog steeds terug te vinden in onze collecties. Maar ook in moderne ontwerpen worden deze producten steeds vaker toegepast, bijvoorbeeld in combinatie met (indirecte) verlichting en inspirerende wandpanelen. 

Sierlijsten en rozetten

In onze Wandstyling showroom zijn vele kooflijsten, perklijsten en rozetten opgesteld.  Gemaakt van gips of kunststof, met of zonder verlichting, de mogelijkheden zijn eindeloos. Veel van deze sierlijsten en ornamenten worden uit onze voorraad geleverd. Heeft u een persoonlijke wens of ontwerp? Wandstyling & Stukbouw creëert samen met u het ultieme eindresultaat.

Verlichting

Verlichting wordt een steeds meer belangrijk onderdeel in het ontwerp van ieder interieur. Wij bieden vele mogelijkheden met directe en indirecte verlichting. Klassieke wandlampen, plafondlijsten en plinten in combinatie met LED, of een italiaans FLOS design geven een uniek eindresultaat.

Buiten ornamenten

Ornamenten en gevelversieringen op gebouwen hadden vroeger vaak een bouwkundige functie en waren onderdeel van de constructie. Nu worden ze meestal alleen als sierelement teruggebracht aan de gevel. Bouwornamenten kunnen uit diverse materialen vervaardigd zijn, zoals kunststoffen of minerale mortels. Domostyl en Gößnitz zijn bekende merken die wij leveren. Alle materialen en gereedschappen voor het van handmatig maken van ornamenten en mallen zijn bij Stukbouw verkrijgbaar.

Onze professionals helpen u graag verder met al uw vragen

088 200 87 01 088 200 87 01

Martijn Aarts

Productadviseur