Gevelisolatie

Gevelisolatiesystemen zorgen voor een aangenaam en evenwichtig woon- en werkklimaat. Daarnaast zorgen gevelisolatiesystemen voor een lage energie rekening en zijn dus uitermate geschikt binnen de principes van duurzaam bouwen. Op basis van iedere situatie en wens, stellen wij in samenspraak met onze leveranciers een persoonlijk advies op. Eventueel met de bouwtechnische –en financiële zekerheid van Garantiefonds Gevelsystemen.

Isolatie

De meest bekende isolatieplaten zijn op basis van polystyreen. Echter veel meer variaties zijn mogelijk, zoals polystyrol-hardschuim, minerale wol en houtvezelplaten. Stukbouw levert uit een grote voorraad isolatieplaten voor systemen van o.a. Strikotherm, Knauf, Kerakoll, Keim…

Mortel & Weefsel

De volgende bewerking in gevelisolatiesystemen is een mortellaag, die de spanningen moet verdelen en altijd verstevigd wordt met een versterkend weefsel. Minerale en cementvrije mortels en alkalibestendige weefsels worden zorgvuldig in het systeem geadviseerd. 

Detaillering 

Details zijn van groot belang wanneer je de unieke eigenschappen van gevelisolatie wilt benutten en behouden. Kennis en producten voor het lucht –en waterdicht maken, muurafdekkers, maaivelddetails, afwatering en ventilatie, wordt allemaal door ons geleverd en ondersteund.

Afwerking

Ieder gevelisolatiesysteem wordt voorzien van één of meerdere afwerklagen. Hierin biedt Stukbouw een ongekend grote keuze. Van een basis schuurpleister tot bezetten met natuursteen en van silicaatpleisters en -verven tot authentieke gevelstenen. 

Onze professionals helpen u graag verder met al uw vragen

088 200 87 01 088 200 87 01

Willy van der Pasch

Productadviseur