Binnen

Voorbehandeling

Ieder stucsysteem valt of staat met een goede voorbehandeling. Voor het stabiliseren van de zuiging, verbeteren van de hechting of het isoleren van vervuiling, bieden wij de beste oplossing.                                

Gipsen

Stukbouw levert een volledig assortiment professionele hand- en machinegipsen, raapgipsen, dunpleisters en finishers. En omdat iedere stukadoor zo zijn systeem en/of merkenvoorkeur heeft, komt Stukbouw daaraan tegemoet. 

Profielen

Profielen vormen een belangrijk onderdeel in nagenoeg ieder stucsysteem. Voor het verstevigen van uitwendige hoeken, of een correcte beëindiging van de stuc- of pleisterlaag zijn profielen de oplossing. Ook het inwerken van schilderijlijstprofielen, of het maken van vrije vormen door flexibele profielen, alles is mogelijk en voorradig. Mocht u op zoek zijn naar een speciaal profiel, maatwerk is voor ons geen enkel probleem. 

Sierpleisters

Sierpleisters voorzien vlakke wanden van een decoratieve afwerklaag. Stukbouw heeft een uitgebreid assortiment hoogwaardige sierpleisters op voorraad van diverse topmerken. Indien gewenst wordt de sierpleister naar keuze op kleur gemaakt in onze kleurmakerij. De computergestuurde database met duizenden verschillende kleuren zorgt voor een door en door gekleurde en schrobvaste sierpleister.

Spuitpleisters 

Het gemak van spuitpleisters voor wand en plafond heeft zich in de afbouw inmiddels ruimschoots bewezen. Stukbouw levert (spack)spuitpleisters van alle bekende merken uit voorraad. Indien gewenst op kleur aangemaakt. 

Onze professionals helpen u graag verder met al uw vragen

088 200 87 01 088 200 87 01

Geert Pepers

Productadviseur