Muurverven

Muurverven

Muurverven zijn bij uitstek producten, die wanden en plafonds een unieke uitstraling geven. Daarnaast zijn ze erg functioneel, waardoor binnen en buiten eigenschappen aan ondergronden worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld hygiëne en bescherming.

Muurverven binnen

Een extreem matte kalkverf, levendige krijtverf of hoogglans muurverf afwerking, alles is mogelijk in ons assortiment binnen muurverven van o.a. Brander, Boonstoppel en Afbouw UniQ. Naar iedere esthetische wens is een muurverf toe te passen. Maar naast verfraaiing kunnen andere eigenschappen een belangrijke rol spelen, zoals schrobvastheid, voorkomen van bacteriën en schimmels, zorgen voor een goede vochtbalans, aangenaam leefklimaat en toepassing in ziekenhuizen, scholen en kinderkamers. Ook hypo-allergeen muurverven behoren tot ons assortiment.

Muurverven buiten

Het duurzaam beschermen van onze woningen en gebouwen is een belangrijke investering. In een markt waarin onze manier van bouwen snel verandert, is de keuze van de juiste buitenmuurverf essentieel. Optimale bescherming tegen weersinvloeden en een maximaal ademende constructie zijn belangrijke eigenschappen. Stukbouw heeft een uniek pakket buitenmuurverven van o.a. Keim, Kerakoll, Strikolith en Anker Stuy.

Onze professionals helpen u graag verder met al uw vragen

088 200 87 01 088 200 87 01

Patrick Snelders

Productadviseur