Over stukbouw

Stukbouw…de unieke schakel voor de perfecte afbouw

Martijn Aarts - eigenaar Stukbouw Afbouwmaterialen

Iedereen bij Stukbouw deelt dezelfde passie; voor iedere klant een unieke partner zijn. Een partner die bijdraagt aan jouw kwaliteit, jouw kennis en jouw efficiënte en prettige manier van werken. Daarom biedt Stukbouw iedere stukadoor, schilder of tegelzetter de unieke combinatie van specialisten, assortiment en service.

Deze passie en inzet is altijd dichtbij, met vestigingen in Tilburg, Schijndel en Oss.

 

Ons verhaal

Henk Aarts – oprichter Stukbouw Afbouwmaterialen

Van speciemouw naar gipsspuit

“Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij de eerste kalkmortelcentrale van Nederland, ben ik in mei 1979 als zelfstandig ondernemer gestart in de Dahliastraat in Schijndel. Van 200m² groeiden wij naar 1100m² op de locatie Molendijk door naar 7000m² op de Zwembadweg, toen nog in combinatie met de Ericastraat.

Samen met mijn vrouw Marianne hebben wij dit allemaal in 20 jaar opgebouwd. Een periode waarin het vak van de stukadoor een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Van losse kalk, zand en specie naar zakken gips. Van een speciemouw naar gipsspuitmachine.

Onze zoon Martijn is van jongs af aan in de zaak opgegroeid. In deze jaren heeft hij zichzelf ruimschoots bewezen tot een waardig opvolger. In 2000 heeft hij de zaak van ons overgenomen.

Een soepele overname waarbij hij onze verwachtingen heeft waargemaakt en vervolmaakt.” 

In 2010 zijn wij verder gegroeid met een vestiging op de Jellinghausstraat in Tilburg. En vanaf het najaar 2019 worden wij een drieluik met een vestiging aan de Galliërsweg in Oss...

 

Martijn Aarts