Gereedschap

Handgereedschappen

Als gespecialiseerde vakhandel heeft Stukbouw voor de schilder uiteraard alle benodigde handgereedschappen van merken als Anza, Storch, Deltec en Sia Schuurmaterialen. Kwasten en rollers in alle maten, plamuurmessen, behangtafels,  verfemmers en een ruim assortiment afplakmaterialen.

Klim- en steigermaterieel 

Wij verkopen en verhuren het benodigde klim- en steigermaterieel voor de stukadoor zoals: kamersteigers, gevelsteigers, rolsteigers, trappen en stukadoorsbankjes. 

Kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen

Professionele uitstraling is erg belangrijk voor ieder bedrijf. Kleding is hierin belangrijk, maar naast een goede uitstraling mag veiligheid nooit ter discussie staan. Wij adviseren werkkleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor een functionele en veilige werkomgeving.

Uw logo op uw kleding. Klaar terwijl u wacht.

Stukbouw biedt een unieke service. Wanneer u ons uw logo aanlevert, kunnen wij een voorraad transfers aanleggen. Vanuit deze voorraad kunnen wij op ieder moment uw logo op de gekozen kleding drukken. Hierdoor hoeft u geen voorraad bedrukte kleding aan te leggen. U bent in ieder seizoen verzekerd van de juiste, met uw logo herkenbare kleding.

Onze professionals helpen u graag verder met al uw vragen

073 547 49 16 073 547 49 16

Matthias Bosch

Productadviseur